ORTAK SINAVLAR KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI VE SENARYOLAR

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğine göre "Okullarda yapılacak ortak yazılı sınavların soruları konu soru dağılım tablosuna göre hazırlanır. Konu soru dağılım tablosu il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü ile birlikte oluşturulur." denilmektedir.

Bakanlık tarafından ülke genelinde yapılacak 6.sınıf Türkçe ve Matematik dersleri sınav kılavuzuna, ülke, il ve okul geneli yapılacak ortak sınavlara ait konu soru dağılım tablolarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşbilirsiniz.

13.03.2024 4472

6.Sınıf Ülke Geneli Ortak Sınav Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Ülke, il ve okul geneli konu soru dağılım tabloları için TIKLAYINIZ.

Okulumuz seçmeli dersler konu soru dağılım tabloları için tıklayınız. meb_iys_dosyalar/26/15/710193/dosyalar/2024_03/13112247_2.donemkonusorudagilimi.pdf

Okulumuzda yapılacak 2.dönem 1.yazılı ortak sınavlarda uygulanacak senaryolar tabloda belirtilmiştir.

22-03-2024

Kaynak: eskisehir.meb.gov.tr