ORTAK SINAVLAR KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğine göre "Okullarda yapılacak ortak yazılı sınavların soruları konu soru dağılım tablosuna göre hazırlanır. Konu soru dağılım tablosu il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü ile birlikte oluşturulur." denilmektedir.

Bakanlık tarafından ülke genelinde yapılacak 6.sınıf Türkçe ve Matematik, İl genelinde yapılacak 7.sınıf Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler ile okul geneli yapılacak ortak sınavlara ait konu soru dağılım tablolarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşbilirsiniz.

Okulumuzda yapılacak 1.dönem 2.yazılı ortak sınavlarda 6.7.8.Sınıf İngilizce ve 7.Sınıf Din Kültürü derslerinde 2.senaryo, 7.Sınıf Matematik dersinde 3.senaryo, diğer tüm sınıf ve ders sınavlarında 1.senaryo kullanılacaktır.

28.10.2023 8328

6.Sınıf Ülke geneli yapılacak ortak sınavlar için tıklayınız.

İl geneli ve okul geneli yapılacak ortak sınavlar için tıklayınız.

Okulumuzdaki seçmeli derslere ait konu soru dağılım tablolarına ulaşmak için tıklayınız.meb_iys_dosyalar/26/15/710193/dosyalar/2023_12/21143219_secmelikonusorudagilimi1.pdf

Sıkça sorulan sorular için tıklayınız..

Kaynak: eskisehirodm.meb.gov.tr